Om os

Smokestack BBQ er startet ud fra en passion for ægte BBQ som det bliver gjort i USA. Dvs. kød tilberedt ved lav temperatur i lang tid i en smoker (Smoker: En røgovn der fungerer ved ca. 110-120 grader).

Vi er Morten Nielsen og Niels Damgaard, to barndomsvenner, som begge har boet i USA og blev introduceret til BBQ’ens fortræffeligheder.

Efter hjemkomst til Danmark savnede vi smagen af ægte BBQ og importerede derfor en lille smoker. En smoker blev til to og inden vi havde set os om, havde vi startet en foodtruck med en vision om at udbrede ægte BBQ i Danmark.

Seneste skud på stammen er Kenneth Mikkelsen. Kenneth er uddannet kok, vores driftschef og ham du formentlig vil møde, når du booker foodtrucken. Kenneth har med hans kokkefaglighed løftet BBQ’en til et endnu højere niveau, og vi er sikre han ikke færdig med at komme på gode idéer endnu!

Vi håber du vil følge os på vores rejse, og være med til at udbrede ægte BBQ i Danmark.

Kenneth, Morten og Niels